Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Makis Tselios: Ανδρική Σειρά 2012


Δύο φωτογράφοι ο Κώστας Αμοιρίδης και ο Νίκος Καρδαράς, και δύο performers-μοντέλα, ο Χρήστος Ανθόπουλος και ο Λάμπρος Δάνας βρίσκονται πίσω από την εντυπωσιακή παρουσίαση της νέας σειράς ρούχων "Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012" του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή μόδας Μάκη Τσέλιου.

Η παραγωγή έγινε στη Θεσσαλονίκη, αποτυπώνοντας στις φωτογραφίες κάτι από την ένταση και γοητεία της πόλης, ενώ απευθύνεται τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Τα ρούχα της συλλογής είναι ξεχωριστά, καλοραμμένα, φτιαγμένα για να ικανοποιήσουν τις υψηλές απαιτήσεις του σύγχρονου άνδρα.

Για τα casual κομμάτια της συλλογής, έχουν επιλεγεί υφάσματα σε πάλ αποχρώσεις, αλλά και έντονες χρωματικά λεπτομέρειες. Τα κοστούμια σε στενές γραμμές και σε χρωματικούς τόνους καφέ, μπλέ και μαύρου χαρίζουν αυτοπεποίθηση και γοητεία, είτε φορεθούν στο χώρο εργασίας, είτε σε βραδυνή έξοδο.


Η σειρά Makis Tselios Homme για το 2012 ολοκληρώνεται από μία μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ -γραβάτες, ζώνες, αλλά και κοστούμια με ιδιαίτερο σχεδιασμό για το σύγχρονο γαμπρό.

via: brandfather.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου