Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

10th Athens Xclusive Designers Week


Η Διεθνής Εβδομάδα Μόδας Athens Exclusive Designers Week επιστρέφει με άκρως επετειακό χαρακτήρα και παρουσιάζει τις νέες τάσεις για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2012 στις 22-25 Οκτωβρίου 2011.

Μετά από πέντε χρόνια και εννέα επιτυχημένες διοργανώσεις, η 10η AXDW με κύριο μήνυμα «Keep Greek Fashion in your Hearts» μας καλεί να γιορτάσουμε τον σημαντικό αυτό θεσμό της μόδας με σημαντικούς Έλληνες σχεδιαστές που έχουν έδρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το «παρών» θα δώσουν οι Celebrity Skin, o Stelios Koudounaris, o Tassos Sofroniou με τη συλλογή του Conquistador, ο Miltos, η Rita Attala, η Ourania Kay και ο Antonis Spathas με τη συλλογή του JeΑnS.

Ξεχωριστές θα είναι και οι παρουσίες Ελλήνων σχεδιαστών με έντονη παρουσία στο εξωτερικό, όπως είναι ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Erotokritos που ζει και εργάζεται στο Παρίσι εδώ και πολλά χρόνια, ο Stephan Caras με εμπειρία σε διεθνείς οίκους μόδας όπως Guy Laroche, Biba και Hermes, αλλά και η Celia D. η οποία έχει πολύ σημαντικές συνεργασίες με ξένους οίκους.

Φυσικά και φέτος θα αναδειχθούν τα νέα ταλέντα του χώρου της μόδας με 13 σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν νέες και πρωτότυπες ιδέες, ενώ τέσσερις από αυτούς θα βραβευθούν μέσα από την τελετή απονομής βραβείων για τους New Designers.

Επίσης, μετά την περσινή επιτυχία η Xclusive Boutique της AXDW επιστρέφει με vintage συλλογές των Gee Vintage Collector και Holy Mustache Vintage Culture.

Ραντέβου στις 22 - 25 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής (Συγγρού 103-105)!

via: stylewatch.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου